Arjan Plat - My Guardian Angel

Welkom op de plugpagina van Arjan Plat – My Guardian Angel.
Scroll verder voor alle informatie of klik op 1 van de knoppen hieronder om snel naar het gewenste onderdeel te gaan.

Trackinfo & downloadsInterview & promo

ARJAN PLAT

MY GUARDIAN ANGEL

In 2020 maakte de Drentse singer & songwriter Arjan Plat veel furore met zijn Engelse vertalingen van oude, Nederlandstalige piratenhits. Onder de noemer “…Maar dan Engels” kwamen diverse nummers aan bod waaronder “Huisje Bij De Brug” van Wies Cavé en “Ga Maar Weg” van Jannes. Deze laatste werd uitgebracht als single met de titel “Walk Away” en is nog steeds een veel aangevraagde plaat op menig radiostation. Twee jaar later is Arjan Plat weer terug met een gloednieuwe vertaling! Een unieke, Engelse versie van Mieke’s legendarische hit “Mijn Engelbewaarder” getiteld “My Guardian Angel”.

Arjan nam zijn versie van dit nummer in eerste instantie op in zijn eigen thuisstudio en plaatste dit op social media. Binnen no-time stroomden de positieve reacties binnen en ook diverse radiostations vroegen of ze de single konden krijgen. Hij nam contact op met Martin Sterken en Jan de Vrieze van Benelux Entertainment. Samen besloten ze om Arjan zijn thuisopname uit te werken tot een volwaardige studioproductie.

Terwijl Jan & Martin hard werkten aan de studioproductie, ging Arjan met zijn team van ToffeClips.nl om tafel voor de videoclip. Het moest een clip worden, die de boodschap van het nummer op een juiste manier vertelde. Om het verhaal dichtbij huis te houden, vroeg Arjan zijn vader Joseph om de hoofdrol te spelen. Naast voormalig etherpiraat is Joseph ook meer dan 30 jaar taxichauffeur geweest en draaide hij jarenlang nachtdiensten. Hij maakte veel lange dagen en door gebrek aan rust en regelmaat heeft ook Joseph vaak bijna een ongeluk gehad. Toch is het altijd goed gekomen en was het alsof er een engelbewaarder op hem lette. Naast vader Joseph speelt ook moeder Dina een kleine rol in de videoclip.

Na veel hard werk mag het resultaat er zijn! Met de unieke rauwe vocalen van Arjan, aangevuld met de authentieke gitaarpartijen van Jan de Vrieze en het vakmanschap van Martin Sterken is “My Guardian Angel” een heerlijk in het gehoor liggende country-rock plaat geworden met een ijzersterke videoclip.

“My Guardian Angel” is nu te vinden op alle download- en streaming portals. Ook is er via www.ArjanPlat.nl een fysieke versie van de single te bestellen. Voor iedereen die de single via zijn website koopt heeft Arjan ook een speciale verrassing. Wat dat is? Daar moet je zelf achterkomen 😉

VIDEOCLIP

Bekijk hieronder de videoclip gemaakt door www.ToffeClips.nl 

TRACK INFO

Artiest:  Arjan Plat
Titel: My Guardian Angel
Engelse tekst: A. Plat
Originele tekst: P. Kartner
Muziek: A. Plat / J. de Vrieze
Productie: M. Sterken
Opname: Benelux Entertainment
Label: Visonata
ISRC:  NL-Z42-22-00089
Cat. Nr. AP22101
Hoesfoto & Design: CreAgency.nl
Videoclip: Toffeclips.nl
Plugging & Promotie: Visonata

INTERVIEWs & Promo 

Arjan is beschikbaar voor (telefonische) interviews en promotionele (akoestische) optredens.

INTERVIEW AANVRAGEN

Wil je een live optreden van Arjan in jouw programma?

8 + 10 =