Rüdiger Schima - Fahrplanänderung

Welkom op de plugpagina van Rüdiger Schima – Fahrplanänderung.
Scroll verder voor alle informatie of klik op 1 van de knoppen hieronder om snel naar het gewenste onderdeel te gaan.

Trackinfo & downloadsInterview & promo

RÜDIGER SCHIMA

FAHRPLANÄNDERUNG

Rüdiger Schima is een graag geziene artiest in zowel Duitsland als in Nederland. Hij is al jaren op de Nederlandse Bühne te vinden en heeft hier goede contacten opgebouwd. Zo is hij een vaak terugkerende gast bij een radiostation in Veendam en heeft hij een vast camerateam gevonden bij het team van ToffeClips.nl. Om nog meer bekendheid in Nederland te krijgen wil hij de stations graag kennis laten maken met zijn nieuwe single ‘’Fahrplanänderung’’.

Na zijn laatste nummer ‘’Bis zum letzten Atemzug’’ vond Rüdiger dat het tijd werd voor een rustiger nummer. Dit resulteerde in de ballade ‘’Fahrplanänderung’’. Een lied dat kracht geeft in het leven dat ups en downs kent. Iedereen heeft wel eens situaties meegemaakt waarin het voelt alsof je even niets meer hebt, maar dat je toch met een glimlach de toekomst tegemoet gaat. Als één deur eenmaal sluit gaat er altijd weer een ander open. Dit statement is verpakt in deze prachtige ballade.
Bovenal wil Rüdiger met dit nummer een belangrijke boodschap doorgeven aan zijn luisteraars: ‘’Het leven is mooi en het leven gaat altijd door. Hoe wanhopig het soms ook lijkt’’.

Jan Hauke en Jascha Welzel (bekend van onder andere hun hit Gute Reise) schreven dit nummer voor Rüdiger. Christian Zikeli en Tom Spier waren verantwoordelijk voor het opnameproces. De single wordt uitgebracht door het succesvolle Duitse label Fiesta Records en in Nederland gepromoot door Startiesten.

Naast zijn solocarrière is Rüdiger vorig jaar een nieuw project gestart, Er & Er. Als Er & Er zijn er nu twee nummers uitgebracht en deze zijn erg goed opgepakt. We kunnen daarom binnenkort ook weer een nieuw nummer als duo verwachten.

VIDEOCLIP

Bekijk hieronder de videoclip gemaakt door www.ToffeClips.nl 

TRACK INFO

Artiest: Rüdiger Schima
Titel: Fahrplanänderung
Tekst: J. Hauke / J. Welzel / A. Schulze
Muziek: J. Hauke / J. Welzel
Productie: C. Zikeli / T. Spier
Opname: C. Zikeli / T. Spier
Label: Fiësta Records
ISRC:  DE-Z92-2300061
Cat. Nr. STAR23101
Videoclip: Toffeclips.nl
Plugging & Promotie NL: Startiesten.nl

INTERVIEWs & Promo 

Rüdiger is beschikbaar voor (telefonische) interviews en promotionele optredens.
LET OP! ENKEL DUITSTALIG!!

INTERVIEW AANVRAGEN

Wil je een live optreden van Rüdiger in jouw programma?

9 + 12 =